Ricoh Multifunctionals kleur

Advies op maat

De aanschaf van een nieuwe multifunctional is vaak een lastige zaak.  Waarop moet je letten en welke adviezen wil je meenemen in de beslissing.

Onze aanbiedingen proberen we eenvoudig te houden en vooral doorzichtig. En dat tegen een scherpe prijs. In combinatie met een professionele levering, netwerkinstallatie en instructie.

Voor advies over de beste Ricoh multifunctional voor uw bedrijf kunt u hier contact opnemen.

10 Ricoh MPC2004 multifunctional

Ricoh IM C2000 multifunctional

Met Ricoh’s nieuwe generatie A3 kleuren MFP’s blaast er een nieuwe, frisse wind van productiviteit door uw kantoor. Optimaliseer uw workflow met de ingebouwde finisher, nietmachine zonder nietjes en handige paslezer. Bespaar tijd dankzij de korte opwarmtijd, snelle eerste afdruk, ID-kaart kopiëren en doorzoekbare PDF’s. Print tegelijkertijd milieubewuster dankzij een laag stroomverbruik, mogelijkheid tot limietinstelling en aanpasbare aan/uit-instellingen. Kortom, de IM C2000 zal aan al uw digitale workflowvereisten voldoen en u helpen om productiever en milieubewuster te werken, dag in, dag uit.

11 Ricoh MPC3004 multifunctional

Ricoh IM C3000 multifunctional

De Ricoh IM C3000 is een betrouwbare, multifunctionele printer die speciaal ontworpen is om workflows in kantooromgevingen te verbeteren. Verhoog de snelheid en productiviteit van uw bedrijfsprocessen met een snelle aflevering van de eerste kopie of afdruk in kleur, afdrukken vanaf USB/ SD en een optionele envelopinvoer. U zult merken dat uw bedrijfsproductiviteit een boost krijgt en ook de gebruikers zullen merken dat Ricoh nog gebruiksvriendelijker is met het nieuwe App2Me-softwareplatform: een reeks met te downloaden Widgets maakt het mogelijk om het printproces voor mobiele gebruikers te personaliseren. Daarnaast heeft dit apparaat uitzonderlijk duurzame specificaties, waaronder het laagste energieverbruik in zijn klasse.

Ricoh_IM_C300_Standard_Straight_504_seal_tcm91-37545

Ricoh IM C300 & IM C400

De zaken zijn veranderd. Ons nieuwe multifunctionele product (MFP) is het intelligente apparaat om uw A4-documenten te scannen, kopiëren en af te drukken. Deze kleuren-MFP heeft een slim touchscreen-bedieningspaneel en beschikt over firmware die automatisch updates uitvoert en het mogelijk maakt om extra functionaliteit toe te voegen die uw bedrijf nodig heeft. Uw MFP is altijd klaar om aan de slag te gaan.

14 Ricoh MPC3504 multifunctional

Ricoh IM C3500 multifunctional

De Aficio™IM C3500 is een betrouwbare, multifunctionele printer die speciaal ontworpen is om workflows in kantooromgevingen te verbeteren. Verhoog de snelheid en productiviteit van uw bedrijfsprocessen met een snelle aflevering van de eerste kopie of afdruk in kleur, afdrukken vanaf USB/ SD en een optionele envelopinvoer. U zult merken dat uw bedrijfsproductiviteit een boost krijgt en ook de gebruikers zullen merken dat Ricoh nog gebruiksvriendelijker is met het nieuwe App2Me-softwareplatform: een reeks met te downloaden Widgets maakt het mogelijk om het printproces voor mobiele gebruikers te personaliseren. Daarnaast heeft dit apparaat uitzonderlijk duurzame specificaties, waaronder het laagste energieverbruik in zijn klasse.

IMC530F-2_tcm91-41502

Ricoh IM C530F multifunctional

De snelle multifunctionele printer IM C530F is voorzien van aanpasbare functies en stelt u in staat uw workflows te optimaliseren en productiviteit te verhogen zonder veel gedoe. Druk moeiteloos tot wel 53 pagina's per minuut af en heeft een bulklade van maar liefst maximaal 3.250 pagina's

16 Ricoh MPC4504 multifunctional

Ricoh IM C4500 multifunctional

De Aficio™IM C4500 is ontworpen om de productiviteit op kantoor te verbeteren. De documentstroom wordt aanzienlijk versneld dankzij de single pass-duplex, het afdrukken in kleur met een hoge snelheid van 45/55 pagina’s per minuut en de opwarmtijd van slechts 24/38 seconden. De productiviteit wordt nog meer verbeterd dankzij de optionele enveloppeninvoer en de mogelijkheid om direct vanaf een USB-geheugenstick of SD-kaart af te drukken. Een van de milieuvriendelijke eigenschappen is het zeer lage stroomverbruik om de milieubelasting van uw kantoor terug te brengen. De geavanceerde beveiligingskenmerken zorgen ervoor dat deze multifunctionele printers een betrouwbare partner op uw kantoor zijn.

17 Ricoh MPC5504 multifunctional

Ricoh IM C5500 multifunctional

Optimaliseer uw kantoorproductiviteit met de IM C5500. Deze snelle en betrouwbare multifunctionele kleurenprinter is ideaal voor zeer uiteenlopende taken binnen uw kantoor. De modellen steken met kop en schouders boven de concurrentie uit vanwege de mogelijkheid om ook op SRA3-formaat te printen, wat steeds populairder wordt. Ze bevat innovatieve eigenschappen die de productiviteit verbeteren, zoals doorzoekbare PDF, ID-kaart kopiëren en in één keer dubbelzijdig scannen. De optionele E-22C kleurcontroller biedt uitzonderlijk kleurbeheer en kleurovereenkomsten voor een superieur en professioneel afdrukresultaat.

18 Ricoh MPC6004 multifunctional

Ricoh IM C6000 multifunctional

Optimaliseer uw kantoorproductiviteit met de IM C6000. Deze snelle en betrouwbare multifunctionele kleurenprinter is ideaal voor zeer uiteenlopende taken binnen uw kantoor. De modellen steken met kop en schouders boven de concurrentie uit vanwege de mogelijkheid om ook op SRA3-formaat te printen, wat steeds populairder wordt. Ze bevat innovatieve eigenschappen die de productiviteit verbeteren, zoals doorzoekbare PDF, ID-kaart kopiëren en in één keer dubbelzijdig scannen. De optionele E-22C kleurcontroller biedt uitzonderlijk kleurbeheer en kleurovereenkomsten voor een superieur en professioneel afdrukresultaat.

IM3000A504_tcm91-49928

Ricoh IM C6500 & IM C8000

De eenvoudige, veilige en schaalbare IM C6500 en IM C8000 van Ricoh zijn productieve en duurzame oplossingen voor uw snel veranderende bedrijfsbehoeften. Ze leveren onberispelijke afdrukken in kleur en zwart-wit bij de nominale snelheid en stellen u in staat om professioneel ogend printmateriaal in eigen huis te produceren.