Ricoh Multifunctionals kleur

Advies op maat

De aanschaf van een nieuwe multifunctional is vaak een lastige zaak.  Waarop moet je letten en welke adviezen wil je meenemen in de beslissing.

Onze aanbiedingen proberen we eenvoudig te houden en vooral doorzichtig. En dat tegen een scherpe prijs. In combinatie met een professionele levering, netwerkinstallatie en instructie.

Voor advies over de beste Ricoh multifunctional voor uw bedrijf kunt u hier contact opnemen.

10 Ricoh MPC2004 multifunctional

Ricoh IM C2000 multifunctional

Met Ricoh’s nieuwe generatie A3 kleuren MFP’s blaast er een nieuwe, frisse wind van productiviteit door uw kantoor. Optimaliseer uw workflow met de ingebouwde finisher, nietmachine zonder nietjes en handige paslezer. Bespaar tijd dankzij de korte opwarmtijd, snelle eerste afdruk, ID-kaart kopiëren en doorzoekbare PDF’s. Print tegelijkertijd milieubewuster dankzij een laag stroomverbruik, mogelijkheid tot limietinstelling en aanpasbare aan/uit-instellingen. Kortom, de IM C2000 zal aan al uw digitale workflowvereisten voldoen en u helpen om productiever en milieubewuster te werken, dag in, dag uit.

11 Ricoh MPC3004 multifunctional

Ricoh IM C3000 multifunctional

De Ricoh IM C3000 is een betrouwbare, multifunctionele printer die speciaal ontworpen is om workflows in kantooromgevingen te verbeteren. Verhoog de snelheid en productiviteit van uw bedrijfsprocessen met een snelle aflevering van de eerste kopie of afdruk in kleur, afdrukken vanaf USB/ SD en een optionele envelopinvoer. U zult merken dat uw bedrijfsproductiviteit een boost krijgt en ook de gebruikers zullen merken dat Ricoh nog gebruiksvriendelijker is met het nieuwe App2Me-softwareplatform: een reeks met te downloaden Widgets maakt het mogelijk om het printproces voor mobiele gebruikers te personaliseren. Daarnaast heeft dit apparaat uitzonderlijk duurzame specificaties, waaronder het laagste energieverbruik in zijn klasse.

12 Ricoh MPC305 multifunctional

Ricoh MPC305 multifunctional

De MP C305SP biedt u alle functies die u nodig heeft op het gebied van afdrukken, scannen en kopiëren in kleur, gewoon vanaf uw werkplek. De bediening van het systeem is eenvoudig gemaakt door het kantelbare 4,3 inch kleuren touchscreen display. Ricoh’s nieuwe platform met de gloednieuwe GWNX-controller biedt u dezelfde functionaliteiten als die van de nieuwe A3-systemen. Het eenvoudige kubusdesign bespaart u ruimte, omdat de MP C305SP/MP C305SPF minder ruimte innemen dan vergelijkbare MFP’s.

13 Ricoh MPC306ZSPF multifunctional

Ricoh MPC307 & MPC407 multifunctional

Deze hoogwaardige A4 kleuren MFP is zeer compact maar krachtig en is geschikt voor oplossingen. Hierdoor is deze MFP ideaal voor drukke kantoren met beperkte ruimte. Hoewel compact, heeft dit apparaat diverse grootse kenmerken te bieden. De nieuwe Intel-processor levert hoge prestaties en verhoogt de productiviteit via het eenvoudig te gebruiken touchscreen display: het Smart Operation Panel. Gebruikers kunnen met dit display flexibeler werken, omdat ze vanaf ondersteunde smartphones en tablets kunnen printen.

14 Ricoh MPC3504 multifunctional

Ricoh IM C3500 multifunctional

De Aficio™IM C3500 is een betrouwbare, multifunctionele printer die speciaal ontworpen is om workflows in kantooromgevingen te verbeteren. Verhoog de snelheid en productiviteit van uw bedrijfsprocessen met een snelle aflevering van de eerste kopie of afdruk in kleur, afdrukken vanaf USB/ SD en een optionele envelopinvoer. U zult merken dat uw bedrijfsproductiviteit een boost krijgt en ook de gebruikers zullen merken dat Ricoh nog gebruiksvriendelijker is met het nieuwe App2Me-softwareplatform: een reeks met te downloaden Widgets maakt het mogelijk om het printproces voor mobiele gebruikers te personaliseren. Daarnaast heeft dit apparaat uitzonderlijk duurzame specificaties, waaronder het laagste energieverbruik in zijn klasse.

15 Ricoh MPC401 multifunctional

Ricoh MPC401 multifunctional

De Aficio™MP C401/MP C401SR is een productieve, gebruikersvriendelijke oplossing die precies dat bevat wat uw kantoorworkflow nodig heeft. Deze compacte kleurenmultifunctional print, kopieert, scant en faxt op hoge snelheid en is zeer efficiënt met standaard automatisch dubbelzijdig afdrukken. De MP C401SR niet uw documenten ook automatisch. Voor maximaal gebruikersgemak, kan het grote kleurentouchscreen gekanteld worden om de zichtbaarheid te vergroten. Deze systemen integreren naadloos in uw bestaande netwerk en bieden u een lage Total Cost of Ownership dankzij de Quick Start-technologie en hun lage stroomverbruik.

16 Ricoh MPC4504 multifunctional

Ricoh IM C4500 multifunctional

De Aficio™IM C4500 is ontworpen om de productiviteit op kantoor te verbeteren. De documentstroom wordt aanzienlijk versneld dankzij de single pass-duplex, het afdrukken in kleur met een hoge snelheid van 45/55 pagina’s per minuut en de opwarmtijd van slechts 24/38 seconden. De productiviteit wordt nog meer verbeterd dankzij de optionele enveloppeninvoer en de mogelijkheid om direct vanaf een USB-geheugenstick of SD-kaart af te drukken. Een van de milieuvriendelijke eigenschappen is het zeer lage stroomverbruik om de milieubelasting van uw kantoor terug te brengen. De geavanceerde beveiligingskenmerken zorgen ervoor dat deze multifunctionele printers een betrouwbare partner op uw kantoor zijn.

17 Ricoh MPC5504 multifunctional

Ricoh IM C5500 multifunctional

Optimaliseer uw kantoorproductiviteit met de IM C5500. Deze snelle en betrouwbare multifunctionele kleurenprinter is ideaal voor zeer uiteenlopende taken binnen uw kantoor. De modellen steken met kop en schouders boven de concurrentie uit vanwege de mogelijkheid om ook op SRA3-formaat te printen, wat steeds populairder wordt. Ze bevat innovatieve eigenschappen die de productiviteit verbeteren, zoals doorzoekbare PDF, ID-kaart kopiëren en in één keer dubbelzijdig scannen. De optionele E-22C kleurcontroller biedt uitzonderlijk kleurbeheer en kleurovereenkomsten voor een superieur en professioneel afdrukresultaat.

18 Ricoh MPC6004 multifunctional

Ricoh IM C6000 multifunctional

Optimaliseer uw kantoorproductiviteit met de IM C6000. Deze snelle en betrouwbare multifunctionele kleurenprinter is ideaal voor zeer uiteenlopende taken binnen uw kantoor. De modellen steken met kop en schouders boven de concurrentie uit vanwege de mogelijkheid om ook op SRA3-formaat te printen, wat steeds populairder wordt. Ze bevat innovatieve eigenschappen die de productiviteit verbeteren, zoals doorzoekbare PDF, ID-kaart kopiëren en in één keer dubbelzijdig scannen. De optionele E-22C kleurcontroller biedt uitzonderlijk kleurbeheer en kleurovereenkomsten voor een superieur en professioneel afdrukresultaat.

19 Ricoh MPC6502 multifunctional

Ricoh MPC6503 multifunctional

U bent op zoek naar innovatieve technologie om uw kleurendocumenten sneller, efficiënter en kwalitatief hoogwaardig te produceren. Daarom heeft Ricoh de alles-in-een MP C6503SP ontwikkeld. Deze versnelt uw workflow moeiteloos met hoge uitvoersnelheden en een superieure afbeeldingskwaliteit. Deze machine verwerkt allerlei soorten media en is door iedereen gemakkelijk te gebruiken.

20 Ricoh MPC8002 multifunctional

Ricoh MPC8003 multifunctional

U bent op zoek naar innovatieve technologie om uw kleurendocumenten sneller, efficiënter en kwalitatief hoogwaardig te produceren. Daarom heeft Ricoh de alles-in-een MP C8003SP ontwikkeld.

Deze versnelt uw workflow moeiteloos met hoge uitvoersnelheden en een superieure afbeeldingskwaliteit. Deze machine verwerkt allerlei soorten media en is door iedereen gemakkelijk te gebruiken.