Ricoh Multifunctionals zwart/wit

Met Ricoh multifunctionals bespaart u tot 30%!

Ricoh Multifunctionals zijn er toe in staat een overgroot deel van uw documentverwerking en archivering uit handen te nemen. Met slimme software kunnen deze multifunctional printers van ricoh u enorm veel tijd besparen. Koop, huur of lease een multifunctional en ontvang snelle support op maat van een ervaren Ricoh deskundige.

De keuze voor een Multifunctional

Belangrijke keuzes die u kunt maken bij de aanschaf of lease van een multifunctional gaan over de prijs ten opzichte van snelheid, kleur, papiergrootte en misschien wel het belangrijkste: handige software. De veelgeprezen documentoplossingen van Ricoh multifunctionals maken uw documentverwerking efficiënter, goedkoper en overzichtelijker.

Voor advies over de beste Ricoh multifunctional voor uw bedrijf kunt u hier contact opnemen.

1 Ricoh MP2001SP multifunctional

Ricoh MP2001SP multifunctional

De MP 2001SP/MP 2501SP bieden werkgroepen en kleine ondernemingen nieuwe mogelijkheden. De A3 zwart-wit MFP’s bieden productief en voordelig afdrukken, kopiëren en kleurenscannen. En dat is nog maar een van de voordelen. De systemen kunnen ook geïntegreerd worden met software zodat alles van elektronische workflows tot beheer op afstand geboden wordt. Tot de andere eigenschappen die normaal gesproken op hogesnelheidsmachines gevonden worden, behoren een aanpasbaar kleurentouchscreen van 4,3 inch en een optionele HDD. Nu kunnen ook kleine ondernemingen genieten van de kostenbesparingen en efficiëntere processen waar grote bedrijven al langer gebruik van maken.

2 Ricoh MP2501SP multifunctional

Ricoh MP2501SP multifunctional

De Ricoh MP 2001SP/ Ricoh MP 2501SP multifunctionals bieden werkgroepen en kleine ondernemingen nieuwe mogelijkheden. De A3 zwart-wit MFP’s bieden productief en voordelig afdrukken, kopiëren en kleurenscannen. En dat is nog maar een van de voordelen. De systemen kunnen ook geïntegreerd worden met software zodat alles van elektronische workflows tot beheer op afstand geboden wordt. Tot de andere eigenschappen die normaal gesproken op hogesnelheidsmachines gevonden worden, behoren een aanpasbaar kleurentouchscreen van 4,3 inch en een optionele HDD. Nu kunnen ook kleine ondernemingen genieten van de kostenbesparingen en efficiëntere processen waar grote bedrijven al langer gebruik van maken.

3 Ricoh MP2554 multifunctional

Ricoh MP2554 multifunctional

De productiviteit van uw kantoor verhogen en tegelijkertijd uw impact op het milieu verminderen lijkt tegenstrijdig, maar met de MP 2553SP kunt u beide doelstellingen realiseren. Deze A3 zwart-wit multifunctionele printers beschikken over Ricoh’s nieuwste controller met extra functies waarmee u uw productiviteit een stimulans geeft. Tot deze extra mogelijkheden behoren Searchable PDF, ID-kaart kopiëren en uitgebreide scan-/faxfuncties. Dankzij de korte opwarmtijd, het lage stroomverbruik en standaard dubbelzijdig afdrukken zijn deze compacte MFP’s milieuvriendelijk.

4 Ricoh MP301SP multifunctional

Ricoh MP301SP multifunctional

De MP 301SP/MP 301SPF zijn snelle zwart-wit A4 multifunctionele printers (MFP’s) met een compact design. Ze bieden geavanceerde afdruk-, kopieer-, scan- en faxfuncties die u kunt bedienen via een groot 4,3 inch kleuren touchscreen display. Deze innovatieve machines kunnen meerdere machines met slechts één functie vervangen en daardoor uw workflow verbeteren. De machines besparen dus kostbare kantoorruimte. Ricoh’s Next Generation Controller (GWNX) biedt u tevens uitstekende mogelijkheden voor apparaatbeheer.

5 Ricoh MP3054 multifunctional

Ricoh MP3054 multifunctional

De productiviteit van uw kantoor verhogen en tegelijkertijd uw impact op het milieu verminderen lijkt tegenstrijdig, maar met de MP 3053SP kunt u beide doelstellingen realiseren. Deze A3 zwart-wit multifunctionele printers beschikken over Ricoh’s nieuwste controller met extra functies waarmee u uw productiviteit een stimulans geeft. Tot deze extra mogelijkheden behoren Searchable PDF, ID-kaart kopiëren en uitgebreide scan-/faxfuncties. Dankzij de korte opwarmtijd, het lage stroomverbruik en standaard dubbelzijdig afdrukken zijn deze compacte MFP’s milieuvriendelijk.

6 Ricoh MP4054 multifunctional

Ricoh MP4054 multifunctional

Tegenwoordig verwacht je meer van jezelf en van de technologie die je voor je werk gebruikt. Ricoh voldoet aan deze verwachtingen met de all-in-one Aficio™MP 4002AD/MP 4002SP/MP 5002AD/MP 5002SP. Ze stroomlijnen uw werkstroom met uitstekende zwart/wit-afdrukken, kopieën, faxen en kleurenscans (MP 4002SP/MP 5002SP). Ze bieden u de innovatie op maat die u nodig hebt om aan uw persoonlijke doelstellingen en aan de vereisten van de gebruikers te voldoen.

7 Ricoh MP501 SP

Ricoh MP501 SP

Op plekken waar ruimte een probleem is, komen onze compacte A4 zwart-wit multifunctionals, de Ricoh MP501 SP en Ricoh MP601 SP, het beste tot zijn recht. U kunt met deze machines afdrukken, kopiëren, scannen en faxen. Zo heeft u alles wat u nodig heeft op het gebied van printen in één machine. Deze kleine machines bevatten dezelfde functies die men eigenlijk zou verwachten bij grotere MFP’s, maar deze machines zijn echter kleiner en even productief als de grotere machines. Uw kantoor of werkgroep beschikt met deze machines over een snelle, betaalbare en veelzijdige printer die zowel op een bureau past als uitgebouwd kan worden tot een grote staande MFP met vier papierlades.

8 Ricoh MP5054 multifunctional

Ricoh MP5054 multifunctional

Tegenwoordig verwacht je meer van jezelf en van de technologie die je voor je werk gebruikt. Ricoh voldoet aan deze verwachtingen met de all-in-one Aficio™ MP 5002SP. Ze stroomlijnt uw werkstroom met uitstekende zwart/wit-afdrukken, kopieën, faxen en kleurenscans (MP 4002SP/MP 5002SP). Ze biedt u de innovatie op maat die u nodig hebt om aan uw persoonlijke doelstellingen en aan de vereisten van de gebruikers te voldoen.

9 Ricoh MP6054 multifunctional

Ricoh MP6054 multifunctional

De hoeveelheid informatie blijft toenemen en u heeft daarom een oplossing nodig die elke vorm van documentverwerking vergemakkelijkt. Ricoh’s zeer snelle Aficio™ MP 6002SP/MP 7502SP/MP 9002SP maken het kopiëren, afdrukken, scannen, faxen en afwerken van hoge volumes zeer eenvoudig. U kunt nu uw documentintensieve processen automatiseren en zorgen voor een uitstekende beveiliging van uw informatie nu de hoeveelheid informatie alsmaar groter wordt.