Ricoh Multifunctionals zwart/wit

Met Ricoh multifunctionals bespaart u tot 30%!

Ricoh Multifunctionals zijn er toe in staat een overgroot deel van uw documentverwerking en archivering uit handen te nemen. Met slimme software kunnen deze multifunctional printers van ricoh u enorm veel tijd besparen. Koop, huur of lease een multifunctional en ontvang snelle support op maat van een ervaren Ricoh deskundige.

De keuze voor een Multifunctional

Belangrijke keuzes die u kunt maken bij de aanschaf of lease van een multifunctional gaan over de prijs ten opzichte van snelheid, kleur, papiergrootte en misschien wel het belangrijkste: handige software. De veelgeprezen documentoplossingen van Ricoh multifunctionals maken uw documentverwerking efficiënter, goedkoper en overzichtelijker.

Voor advies over de beste Ricoh multifunctional voor uw bedrijf kunt u hier contact opnemen.

3 Ricoh MP2554 multifunctional

Ricoh MP2555 multifunctional

De productiviteit van uw kantoor verhogen en tegelijkertijd uw impact op het milieu verminderen lijkt tegenstrijdig, maar met de MP 2555SP kunt u beide doelstellingen realiseren. Deze A3 zwart-wit multifunctionele printer beschikt over Ricoh’s nieuwste controller met extra functies waarmee u uw productiviteit een stimulans geeft. Tot deze extra mogelijkheden behoren Searchable PDF, ID-kaart kopiëren en uitgebreide scan-/faxfuncties. Dankzij de korte opwarmtijd, het lage stroomverbruik en standaard dubbelzijdig afdrukken is deze compacte MFP milieuvriendelijk.

4 Ricoh MP301SP multifunctional

Ricoh IM 350 multifunctional

De IM 350 is een snelle zwart-wit A4 multifunctionele printer (MFP) met een compact design. Zij biedt geavanceerde afdruk-, kopieer-, scan- en faxfuncties die u kunt bedienen via een groot 4,3 inch kleuren touchscreen display. Deze innovatieve machine kan meerdere machines met slechts één functie vervangen en daardoor uw workflow verbeteren. De machine bespaart dus kostbare kantoorruimte. Ricoh’s Next Generation Controller (GWNX) biedt u tevens uitstekende mogelijkheden voor apparaatbeheer.

5 Ricoh MP3054 multifunctional

Ricoh MP3055 multifunctional

De productiviteit van uw kantoor verhogen en tegelijkertijd uw impact op het milieu verminderen lijkt tegenstrijdig, maar met de MP 3055SP kunt u beide doelstellingen realiseren. Deze A3 zwart-wit multifunctionele printer beschikt over Ricoh’s nieuwste controller met extra functies waarmee u uw productiviteit een stimulans geeft. Tot deze extra mogelijkheden behoren Searchable PDF, ID-kaart kopiëren en uitgebreide scan-/faxfuncties. Dankzij de korte opwarmtijd, het lage stroomverbruik en standaard dubbelzijdig afdrukken is deze compacte MFP milieuvriendelijk.

6 Ricoh MP4054 multifunctional

Ricoh MP4055 multifunctional

Tegenwoordig verwacht je meer van jezelf en van de technologie die je voor je werk gebruikt. Ricoh voldoet aan deze verwachtingen met de all-in-one Aficio™MP 4002AD/MP 4002SP/MP 5002AD/MP 5002SP. Ze stroomlijnen uw werkstroom met uitstekende zwart/wit-afdrukken, kopieën, faxen en kleurenscans (MP 4002SP/MP 5002SP). Ze bieden u de innovatie op maat die u nodig hebt om aan uw persoonlijke doelstellingen en aan de vereisten van de gebruikers te voldoen.

7 Ricoh MP501 SP

Ricoh IM 430

Op plekken waar ruimte een probleem is, komt onze compacte A4 zwart-wit multifunctionals, de Ricoh IM 430. U kunt met deze machine afdrukken, kopiëren, scannen en faxen. Zo heeft u alles wat u nodig heeft op het gebied van printen in één machine. Deze kleine machine bevat dezelfde functies die men eigenlijk zou verwachten bij grotere MFP’s, maar deze machine is echter kleiner en even productief als de grotere machines. Uw kantoor of werkgroep beschikt met deze machine over een snelle, betaalbare en veelzijdige printer die zowel op een bureau past als uitgebouwd kan worden tot een grote staande MFP met vier papierlades.

8 Ricoh MP5054 multifunctional

Ricoh MP5055 multifunctional

Tegenwoordig verwacht je meer van jezelf en van de technologie die je voor je werk gebruikt. Ricoh voldoet aan deze verwachtingen met de all-in-one Aficio™ MP 5002SP. Ze stroomlijnt uw werkstroom met uitstekende zwart/wit-afdrukken, kopieën, faxen en kleurenscans (MP 4002SP/MP 5002SP). Ze biedt u de innovatie op maat die u nodig hebt om aan uw persoonlijke doelstellingen en aan de vereisten van de gebruikers te voldoen.

9 Ricoh MP6054 multifunctional

Ricoh MP6055 multifunctional

De hoeveelheid informatie blijft toenemen en u heeft daarom een oplossing nodig die elke vorm van documentverwerking vergemakkelijkt. Ricoh’s zeer snelle Aficio™ MP 6002SP/MP 7502SP/MP 9002SP maken het kopiëren, afdrukken, scannen, faxen en afwerken van hoge volumes zeer eenvoudig. U kunt nu uw documentintensieve processen automatiseren en zorgen voor een uitstekende beveiliging van uw informatie nu de hoeveelheid informatie alsmaar groter wordt.