Ricoh Multifunctionals

Met Ricoh multifunctionals bespaart u tot 30%!

Ricoh Multifunctionals zijn er toe in staat een overgroot deel van uw documentverwerking en archivering uit handen te nemen. Met slimme software kunnen deze multifunctional printers van ricoh u enorm veel tijd besparen. Koop, huur of lease een multifunctional en ontvang snelle support op maat van een ervaren Ricoh deskundige.

De keuze voor een Multifunctional

Belangrijke keuzes die u kunt maken bij de aanschaf of lease van een multifunctional gaan over de prijs ten opzichte van snelheid, kleur, papiergrootte en misschien wel het belangrijkste: handige software. De veelgeprezen documentoplossingen van Ricoh multifunctionals maken uw documentverwerking efficiënter, goedkoper en overzichtelijker.

Voor advies over de beste Ricoh multifunctional voor uw bedrijf kunt u hier contact opnemen.

1 Ricoh MP2001SP multifunctional

Ricoh MP2001SP multifunctional

De MP 2001SP/MP 2501SP bieden werkgroepen en kleine ondernemingen nieuwe mogelijkheden. De A3 zwart-wit MFP’s bieden productief en voordelig afdrukken, kopiëren en kleurenscannen. En dat is nog maar een van de voordelen. De systemen kunnen ook geïntegreerd worden met software zodat alles van elektronische workflows tot beheer op afstand geboden wordt. Tot de andere eigenschappen die normaal gesproken op hogesnelheidsmachines gevonden worden, behoren een aanpasbaar kleurentouchscreen van 4,3 inch en een optionele HDD. Nu kunnen ook kleine ondernemingen genieten van de kostenbesparingen en efficiëntere processen waar grote bedrijven al langer gebruik van maken.

2 Ricoh MP2501SP multifunctional

Ricoh MP2501SP multifunctional

De Ricoh MP 2001SP/ Ricoh MP 2501SP multifunctionals bieden werkgroepen en kleine ondernemingen nieuwe mogelijkheden. De A3 zwart-wit MFP’s bieden productief en voordelig afdrukken, kopiëren en kleurenscannen. En dat is nog maar een van de voordelen. De systemen kunnen ook geïntegreerd worden met software zodat alles van elektronische workflows tot beheer op afstand geboden wordt. Tot de andere eigenschappen die normaal gesproken op hogesnelheidsmachines gevonden worden, behoren een aanpasbaar kleurentouchscreen van 4,3 inch en een optionele HDD. Nu kunnen ook kleine ondernemingen genieten van de kostenbesparingen en efficiëntere processen waar grote bedrijven al langer gebruik van maken.

3 Ricoh MP2554 multifunctional

Ricoh MP2554 multifunctional

De productiviteit van uw kantoor verhogen en tegelijkertijd uw impact op het milieu verminderen lijkt tegenstrijdig, maar met de MP 2553SP kunt u beide doelstellingen realiseren. Deze A3 zwart-wit multifunctionele printers beschikken over Ricoh’s nieuwste controller met extra functies waarmee u uw productiviteit een stimulans geeft. Tot deze extra mogelijkheden behoren Searchable PDF, ID-kaart kopiëren en uitgebreide scan-/faxfuncties. Dankzij de korte opwarmtijd, het lage stroomverbruik en standaard dubbelzijdig afdrukken zijn deze compacte MFP’s milieuvriendelijk.

4 Ricoh MP301SP multifunctional

Ricoh MP301SP multifunctional

De MP 301SP/MP 301SPF zijn snelle zwart-wit A4 multifunctionele printers (MFP’s) met een compact design. Ze bieden geavanceerde afdruk-, kopieer-, scan- en faxfuncties die u kunt bedienen via een groot 4,3 inch kleuren touchscreen display. Deze innovatieve machines kunnen meerdere machines met slechts één functie vervangen en daardoor uw workflow verbeteren. De machines besparen dus kostbare kantoorruimte. Ricoh’s Next Generation Controller (GWNX) biedt u tevens uitstekende mogelijkheden voor apparaatbeheer.

5 Ricoh MP3054 multifunctional

Ricoh MP3054 multifunctional

De productiviteit van uw kantoor verhogen en tegelijkertijd uw impact op het milieu verminderen lijkt tegenstrijdig, maar met de MP 3053SP kunt u beide doelstellingen realiseren. Deze A3 zwart-wit multifunctionele printers beschikken over Ricoh’s nieuwste controller met extra functies waarmee u uw productiviteit een stimulans geeft. Tot deze extra mogelijkheden behoren Searchable PDF, ID-kaart kopiëren en uitgebreide scan-/faxfuncties. Dankzij de korte opwarmtijd, het lage stroomverbruik en standaard dubbelzijdig afdrukken zijn deze compacte MFP’s milieuvriendelijk.

6 Ricoh MP4054 multifunctional

Ricoh MP4054 multifunctional

Tegenwoordig verwacht je meer van jezelf en van de technologie die je voor je werk gebruikt. Ricoh voldoet aan deze verwachtingen met de all-in-one Aficio™MP 4002AD/MP 4002SP/MP 5002AD/MP 5002SP. Ze stroomlijnen uw werkstroom met uitstekende zwart/wit-afdrukken, kopieën, faxen en kleurenscans (MP 4002SP/MP 5002SP). Ze bieden u de innovatie op maat die u nodig hebt om aan uw persoonlijke doelstellingen en aan de vereisten van de gebruikers te voldoen.

7 Ricoh MP501 SP

Ricoh MP501 SP

Op plekken waar ruimte een probleem is, komen onze compacte A4 zwart-wit multifunctionals, de Ricoh MP501 SP en Ricoh MP601 SP, het beste tot zijn recht. U kunt met deze machines afdrukken, kopiëren, scannen en faxen. Zo heeft u alles wat u nodig heeft op het gebied van printen in één machine. Deze kleine machines bevatten dezelfde functies die men eigenlijk zou verwachten bij grotere MFP’s, maar deze machines zijn echter kleiner en even productief als de grotere machines. Uw kantoor of werkgroep beschikt met deze machines over een snelle, betaalbare en veelzijdige printer die zowel op een bureau past als uitgebouwd kan worden tot een grote staande MFP met vier papierlades.

8 Ricoh MP5054 multifunctional

Ricoh MP5054 multifunctional

Tegenwoordig verwacht je meer van jezelf en van de technologie die je voor je werk gebruikt. Ricoh voldoet aan deze verwachtingen met de all-in-one Aficio™ MP 5002SP. Ze stroomlijnt uw werkstroom met uitstekende zwart/wit-afdrukken, kopieën, faxen en kleurenscans (MP 4002SP/MP 5002SP). Ze biedt u de innovatie op maat die u nodig hebt om aan uw persoonlijke doelstellingen en aan de vereisten van de gebruikers te voldoen.

9 Ricoh MP6054 multifunctional

Ricoh MP6054 multifunctional

De hoeveelheid informatie blijft toenemen en u heeft daarom een oplossing nodig die elke vorm van documentverwerking vergemakkelijkt. Ricoh’s zeer snelle Aficio™ MP 6002SP/MP 7502SP/MP 9002SP maken het kopiëren, afdrukken, scannen, faxen en afwerken van hoge volumes zeer eenvoudig. U kunt nu uw documentintensieve processen automatiseren en zorgen voor een uitstekende beveiliging van uw informatie nu de hoeveelheid informatie alsmaar groter wordt.

10 Ricoh MPC2004 multifunctional

Ricoh MPC2004 multifunctional

Met Ricoh’s nieuwe generatie A3 kleuren MFP’s blaast er een nieuwe, frisse wind van productiviteit door uw kantoor. Optimaliseer uw workflow met de ingebouwde finisher, nietmachine zonder nietjes en handige paslezer. Bespaar tijd dankzij de korte opwarmtijd, snelle eerste afdruk, ID-kaart kopiëren en doorzoekbare PDF’s. Print tegelijkertijd milieubewuster dankzij een laag stroomverbruik, mogelijkheid tot limietinstelling en aanpasbare aan/uit-instellingen. Kortom, de MP C2004SP zal aan al uw digitale workflowvereisten voldoen en u helpen om productiever en milieubewuster te werken, dag in, dag uit.

11 Ricoh MPC3004 multifunctional

Ricoh MPC3004 multifunctional

De Ricoh MPC3004/MPC3504 zijn betrouwbare, multifunctionele printers die speciaal ontworpen zijn om workflows in kantooromgevingen te verbeteren. Verhoog de snelheid en productiviteit van uw bedrijfsprocessen met een snelle aflevering van de eerste kopie of afdruk in kleur, afdrukken vanaf USB/ SD en een optionele envelopinvoer. U zult merken dat uw bedrijfsproductiviteit een boost krijgt en ook de gebruikers zullen merken dat Ricoh nog gebruiksvriendelijker is met het nieuwe App2Me-softwareplatform: een reeks met te downloaden Widgets maakt het mogelijk om het printproces voor mobiele gebruikers te personaliseren. Daarnaast heeft dit apparaat uitzonderlijk duurzame specificaties, waaronder het laagste energieverbruik in zijn klasse.

12 Ricoh MPC305 multifunctional

Ricoh MPC305 multifunctional

De MP C305SP bieden u alle functies die u nodig heeft op het gebied van afdrukken, scannen en kopiëren in kleur, gewoon vanaf uw werkplek. De bediening van het systeem is eenvoudig gemaakt door het kantelbare 4,3 inch kleuren touchscreen display. Ricoh’s nieuwe platform met de gloednieuwe GWNX-controller biedt u dezelfde functionaliteiten als die van de nieuwe A3-systemen. Het eenvoudige kubusdesign bespaart u ruimte, omdat de MP C305SP/MP C305SPF minder ruimte innemen dan vergelijkbare MFP’s.

13 Ricoh MPC306ZSPF multifunctional

Ricoh MPC306ZSPF multifunctional

Voor de drukke kantooruren heeft uw bedrijf een kostenefficiënte kleurenprinter nodig die compact is en geen lawaai maakt. De MPC306ZSP is hierop het antwoord door een economische oplossing te bieden voor A4-kleurenprinten. Deze flexibele MFP past dankzij zijn compacte design heel eenvoudig op een bureau en is stil genoeg om uw medewerkers niet te storen. De MPC306ZSP kan 30 pagina’s per minuten kopiëren of afdrukken in zowel kleur of zwart-wit en biedt kopiëren, afdrukken, scannen en G3-faxen (optioneel) in een compact pakket.

14 Ricoh MPC3504 multifunctional

Ricoh MPC3504 multifunctional

De Aficio™MP C3004/MP C3504 zijn betrouwbare, multifunctionele printers die speciaal ontworpen zijn om workflows in kantooromgevingen te verbeteren. Verhoog de snelheid en productiviteit van uw bedrijfsprocessen met een snelle aflevering van de eerste kopie of afdruk in kleur, afdrukken vanaf USB/ SD en een optionele envelopinvoer. U zult merken dat uw bedrijfsproductiviteit een boost krijgt en ook de gebruikers zullen merken dat Ricoh nog gebruiksvriendelijker is met het nieuwe App2Me-softwareplatform: een reeks met te downloaden Widgets maakt het mogelijk om het printproces voor mobiele gebruikers te personaliseren. Daarnaast heeft dit apparaat uitzonderlijk duurzame specificaties, waaronder het laagste energieverbruik in zijn klasse.

15 Ricoh MPC401 multifunctional

Ricoh MPC401 multifunctional

De Aficio™MP C401/MP C401SR zijn productieve, gebruikersvriendelijke oplossingen die precies dat bevatten wat uw kantoorworkflow nodig heeft. Deze compacte kleurenmultifunctionals printen, kopiëren, scannen en faxen op hoge snelheid en zijn zeer efficiënt met standaard automatisch dubbelzijdig afdrukken. De MP C401SR nieten uw documenten ook automatisch. Voor maximaal gebruikersgemak, kan het grote kleurentouchscreen gekanteld worden om de zichtbaarheid te vergroten. Deze systemen integreren naadloos in uw bestaande netwerk en bieden u een lage Total Cost of Ownership dankzij de Quick Start-technologie en hun lage stroomverbruik.

16 Ricoh MPC4504 multifunctional

Ricoh MPC4504 multifunctional

De Aficio™MP C4504/MP C5504 zijn ontworpen om de productiviteit op kantoor te verbeteren. De documentstroom wordt aanzienlijk versneld dankzij de single pass-duplex, het afdrukken in kleur met een hoge snelheid van 45/55 pagina’s per minuut en de opwarmtijd van slechts 24/38 seconden. De productiviteit wordt nog meer verbeterd dankzij de optionele enveloppeninvoer en de mogelijkheid om direct vanaf een USB-geheugenstick of SD-kaart af te drukken. Een van de milieuvriendelijke eigenschappen is het zeer lage stroomverbruik om de milieubelasting van uw kantoor terug te brengen. De geavanceerde beveiligingskenmerken zorgen ervoor dat deze multifunctionele printers een betrouwbare partner op uw kantoor zijn.

17 Ricoh MPC5504 multifunctional

Ricoh MPC5504 multifunctional

Optimaliseer uw kantoorproductiviteit met de MP C5504(A)SP. Deze snelle en betrouwbare multifunctionele kleurenprinters zijn ideaal voor zeer uiteenlopende taken binnen uw kantoor. De modellen steken met kop en schouders boven de concurrentie uit vanwege de mogelijkheid om ook op SRA3-formaat te printen, wat steeds populairder wordt. Ze bevatten innovatieve eigenschappen die de productiviteit verbeteren, zoals Doorzoekbare PDF, ID-kaart kopiëren en in één keer dubbelzijdig scannen. De optionele E-22C kleurcontroller biedt uitzonderlijk kleurbeheer en kleurovereenkomsten voor een superieur en professioneel afdrukresultaat.

18 Ricoh MPC6004 multifunctional

Ricoh MPC6004 multifunctional

Optimaliseer uw kantoorproductiviteit met de MP C6004SP. Deze snelle en betrouwbare multifunctionele kleurenprinters zijn ideaal voor zeer uiteenlopende taken binnen uw kantoor. De modellen steken met kop en schouders boven de concurrentie uit vanwege de mogelijkheid om ook op SRA3-formaat te printen, wat steeds populairder wordt. Ze bevatten innovatieve eigenschappen die de productiviteit verbeteren, zoals Doorzoekbare PDF, ID-kaart kopiëren en in één keer dubbelzijdig scannen. De optionele E-22C kleurcontroller biedt uitzonderlijk kleurbeheer en kleurovereenkomsten voor een superieur en professioneel afdrukresultaat.

19 Ricoh MPC6502 multifunctional

Ricoh MPC6502 multifunctional

U bent op zoek naar innovatieve technologie om uw kleurendocumenten sneller, efficiënter en kwalitatief hoogwaardig te produceren. Daarom heeft Ricoh de alles-in-een MP C6502SP ontwikkeld. Deze versnellen uw workflow moeiteloos met hoge uitvoersnelheden en een superieure afbeeldingskwaliteit. Deze machines verwerken allerlei soorten media en zijn door iedereen gemakkelijk te gebruiken.

20 Ricoh MPC8002 multifunctional

Ricoh MPC8002 multifunctional

U bent op zoek naar innovatieve technologie om uw kleurendocumenten sneller, efficiënter en kwalitatief hoogwaardig te produceren. Daarom heeft Ricoh de alles-in-een MP C8002SP ontwikkeld.

Deze versnellen uw workflow moeiteloos met hoge uitvoersnelheden en een superieure afbeeldingskwaliteit. Deze machines verwerken allerlei soorten media en zijn door iedereen gemakkelijk te gebruiken.