Ricoh Printers

Ricoh printers, een veilige en efficiënte aanwinst

Snelheid en efficiëntie, de kenmerken van een Ricoh printer. In een drukke kantooromgeving wilt u vertrouwen op uw apparatuur. Ricoh printers voorzien u van gebruikersvriendelijke bediening middels een touch screen, een laag energieverbruik en een groot scala aan mogelijkheden. Daarnaast bezitten de Ricoh printers over diverse beveiligingsfuncties die uw vertrouwelijke documenten beveiligen.

Voor een betrouwbaar advies welke printer bij uw bedrijf past, kunt u contact opnemen met Schoemaker Ricoh Business Partner.

1 Aanbieding kleine laserprinter

Aanbieding kleine laserprinter

Ricoh SP311dn  nu voor slechts € 85,– excl BTW (zolang de voorraad strekt).

Klein, intelligent en energiebesparend. De SP 311DN/SP 311DNw zijn ontworpen om indruk te maken. Deze vernieuwende zwart-wit laser printers zijn compact genoeg om onopvallend op een bureau te staan en zullen u verassen door hun snelheid en efficiëntie. De systemen zijn eenvoudig te bedienen en onderhouden. Hun energieverbruik is zeer laag. En ze beschikken over veel milieuvriendelijke functies, zoals een energiespaarstand en automatisch dubbelzijdig afdrukken, om zo uw CO2-uitstoot te verminderen. Kortom, als u op zoek bent naar snelle, compacte, energiebesparende zwart-wit printers, zijn de SP 311DN/SP 311DNw een perfecte keuze.

2 Ricoh SP4310N

Ricoh SP4310N

Met een snelheid van 36 pagina’s per minuut, verbetert de Aficio™SP 4310N uw kantoorproductiviteit aanzienlijk. Deze kantoormachine heeft een lage Total Cost of Ownership en is de betaalbare printer die voor kleine kantoren en werkgroepen onmisbaar is. De printer beschikt over waardevolle functies zoals IPDS Enabler en Adobe® PostScript® afdrukken. Tot de geavanceerde beveiligingskenmerken behoren harde schijfoverschrijving en -codering evenals Enhanced Locked Print. Het LCD-scherm met vier regels zorgt ervoor dat de printer gemakkelijk te gebruiken is. Dankzij het lage stroomverbruik en de dubbelzijdige afdrukfunctie wordt het milieu minder belast.

diverse gebuikte machines, 2 papiercassettes

Ricoh SP5200DN

Onze machines zijn gebruikersvriendelijk, milieuvriendelijk en kostenbesparend. Deze printers komen de afdrukbehoeften van kantoren tegemoet die op kosten moeten besparen. Geniet van de indrukwekkende afdruksnelheden, automatisch dubbelzijdig afdrukken, uitstekende papierverwerking en de nieuwste beveiligingsfuncties. Voor grotere werkgroepen kunnen onze ruimtebesparende bureaumodellen ook uitgebouwd worden tot staande machines met vijf papierlades.

4 Ricoh SP6330

Ricoh SP6330

Met de Aficio™SP 6330N kunt u op hoge snelheid verschillende soorten documenten maken. Zwaar papier, etiketten en enveloppen worden allemaal probleemloos verwerkt door deze zwart-wit laserprinter. Mogelijkheid tot het aansluiten op een netwerk is standaard. Bovendien is deze printer betaalbaar en zijn de kosten per pagina laag.

5 Ricoh SPC430DN

Ricoh SPC430DN

De Aficio™SP C430DN/SP C431DN zijn een uitstekende oplossing voor goedkoop en in kleur afdrukken. Als u uw afdrukkosten tot een aanzienlijk percentage van uw bedrijfskosten ziet stijgen, wordt een lagere kostprijs per afdruk noodzakelijk. Bovendien is er bescherming van uw vertrouwelijke documenten nodig. De SP C431DN biedt beveiligingsfuncties zoals Enhanced Locked Print NX. Uw kantoorproductiviteit zal daarnaast geoptimaliseerd worden door een afdruksnelheid van 40 kleurenpagina’s per minuut (SP C431DN) in combinatie met een opwarmtijd van slechts 50 seconden en een zeer hoge afdrukkwaliteit.

6 Ricoh SPC830DN

Ricoh SPC830DN

De SP C830DN zijn snelle, gebruikersvriendelijke A3 kleuren laserprinters die ideaal zijn voor een drukke kantooromgeving. Ze zijn gemakkelijk te bedienen met een 4,3 inch kleuren touchscreen display. Zwaar papier tot 300 g/m² wordt snel en vlot verwerkt. De machines zijn uitgerust met Ricoh’s nieuwe controller (GWNX), waardoor ze een uitstekende beveiliging bieden, een laag energieverbruik en uitgebreide functies op het gebied van apparaatbeheer.