Documenten scannen

iBoss

Samen met iBoss hebben we een oplossing bedacht voor het eenvoudig scannen van schadedocumenten naar iBoss.Zo kan het gehele papieren dossier met een simpele handeling worden gescand en later weer worden opgevraagd.Door bij het scannen op de scanner het dossiernummer mee te geven worden de documenten zonder extra handelingen opgenomen in het dossier in iBoss.
Om de scans eenvoudig te kunnen verwerken leveren wij een Ricoh machine op A4 formaat. De machine wordt voorzien van  het aantal papiercassettes en kan worden ingezet als copier, printer en scanner. Deze oplossing scheelt ook nog eens ruimte want het maakt alle andere apparaten overbodig.

Eenvoudig te bedienen

De machine waarmee de scans kunnen worden verwerkt heeft een uiterst gebruikersvriendelijk display.  Door het grote kleuren-touchscreen is de bediening van de scanner eenvoudig.

Deze oplossing wordt inmiddels bij veel schadeherstelbedijven gebruikt en wordt daar tevens ingezet als kopieermachine, printer ( zwart/wit en kleur) en in een enkel geval als faxapparaat.