Ricoh Printers zwart/wit

Ricoh printers, een veilige en efficiënte aanwinst

Snelheid en efficiëntie, de kenmerken van een Ricoh printer. In een drukke kantooromgeving wilt u vertrouwen op uw apparatuur. Ricoh printers voorzien u van gebruikersvriendelijke bediening middels een touch screen, een laag energieverbruik en een groot scala aan mogelijkheden. Daarnaast bezitten de Ricoh printers over diverse beveiligingsfuncties die uw vertrouwelijke documenten beveiligen.

Voor een betrouwbaar advies welke printer bij uw bedrijf past, kunt u contact opnemen met Schoemaker Ricoh Business Partner.

Ricoh P502

P502_front_504_tcm91-35271

Met een snelheid van 36 pagina’s per minuut, verbetert de Aficio™SP 4310N uw kantoorproductiviteit aanzienlijk. Deze kantoormachine heeft een lage Total Cost of Ownership en is de betaalbare printer die voor kleine kantoren en werkgroepen onmisbaar is. De printer beschikt over waardevolle functies zoals IPDS Enabler en Adobe® PostScript® afdrukken. Tot de geavanceerde beveiligingskenmerken behoren harde schijfoverschrijving en -codering evenals Enhanced Locked Print. Het LCD-scherm met vier regels zorgt ervoor dat de printer gemakkelijk te gebruiken is. Dankzij het lage stroomverbruik en de dubbelzijdige afdrukfunctie wordt het milieu minder belast.

Ricoh P800 * P801

P800_right_504_tcm91-34709

Deze grenzeloos productieve 55 / 60 ppm zwart-witprinter verhoogt de productiviteit en helpt uw organisatie om kritieke deadlines te halen.