Ricoh Printers Kleur

Ricoh printers, een veilige en efficiënte aanwinst

Snelheid en efficiëntie, de kenmerken van een Ricoh printer. In een drukke kantooromgeving wilt u vertrouwen op uw apparatuur. Ricoh printers voorzien u van gebruikersvriendelijke bediening middels een touch screen, een laag energieverbruik en een groot scala aan mogelijkheden. Daarnaast bezitten de Ricoh printers over diverse beveiligingsfuncties die uw vertrouwelijke documenten beveiligen.

Voor een betrouwbaar advies welke printer bij uw bedrijf past, kunt u contact opnemen met Schoemaker Ricoh Business Partner.

5 Ricoh SPC430DN

Ricoh SPC430DN

De Aficio™SP C430DN/SP C431DN is een een uitstekende oplossing voor goedkoop en in kleur afdrukken. Als u uw afdrukkosten tot een aanzienlijk percentage van uw bedrijfskosten ziet stijgen, wordt een lagere kostprijs per afdruk noodzakelijk. Bovendien is er bescherming van uw vertrouwelijke documenten nodig. De SP C431DN biedt beveiligingsfuncties zoals Enhanced Locked Print NX. Uw kantoorproductiviteit zal daarnaast geoptimaliseerd worden door een afdruksnelheid van 40 kleurenpagina’s per minuut (SP C431DN) in combinatie met een opwarmtijd van slechts 50 seconden en een zeer hoge afdrukkwaliteit.

6 Ricoh SPC830DN

Ricoh SPC830DN

De SP C830DN is een snelle, gebruikersvriendelijke A3 kleuren laserprinter die ideaal is voor een drukke kantooromgeving. Ze is gemakkelijk te bedienen met een 4,3 inch kleuren touchscreen display. Zwaar papier tot 300 g/m² wordt snel en vlot verwerkt. De machine is uitgerust met Ricoh’s nieuwe controller (GWNX), waardoor ze een uitstekende beveiliging biedt, een laag energieverbruik en uitgebreide functies op het gebied van apparaatbeheer.