Ricoh Printers Kleur

Ricoh printers, een veilige en efficiënte aanwinst

Snelheid en efficiëntie, de kenmerken van een Ricoh printer. In een drukke kantooromgeving wilt u vertrouwen op uw apparatuur. Ricoh printers voorzien u van gebruikersvriendelijke bediening middels een touch screen, een laag energieverbruik en een groot scala aan mogelijkheden. Daarnaast bezitten de Ricoh printers over diverse beveiligingsfuncties die uw vertrouwelijke documenten beveiligen.

Voor een betrouwbaar advies welke printer bij uw bedrijf past, kunt u contact opnemen met Schoemaker Ricoh Business Partner.

Ricoh P C600

P C600 - Front Image 504_tcm91-34568

De P C600 van Ricoh is een snelle en efficiënte werkgroepprinter. Met zijn compacte ontwerp en kantelbare bedieningspaneel is hij perfect geschikt voor uw kantoor. Hij voorkomt elk oponthoud, produceert zijn eerste levendige 1200 dpi kleurenafdruk in minder dan 7 seconden en verwerkt documenten met meerdere pagina's met een indrukwekkende snelheid van 40 ppm. Met maximaal 4 papierladen en ruimte voor 2100 vellen papier kan hij op betrouwbare wijze voldoen aan al uw uitvoerbehoeften, waaronder stickers, enveloppen en flyers.

Ricoh SP C840DN

8400DN-504_tcm91-21255

De betrouwbare en robuuste Ricoh SP C840DN levert een professionele, premium kwaliteit. Deze printer heeft de beste afwerkmogelijkheden binnen zijn klasse en biedt een snelle kleurverwerking dankzij een printsnelheid van 45 pagina's per minuut.