Ricoh Multifunctionals zwart/wit

Met Ricoh multifunctionals bespaart u tot 30%!

Ricoh Multifunctionals zijn er toe in staat een overgroot deel van uw documentverwerking en archivering uit handen te nemen. Met slimme software kunnen deze multifunctional printers van ricoh u enorm veel tijd besparen. Koop, huur of lease een multifunctional en ontvang snelle support op maat van een ervaren Ricoh deskundige.

De keuze voor een Multifunctional

Belangrijke keuzes die u kunt maken bij de aanschaf of lease van een multifunctional gaan over de prijs ten opzichte van snelheid, kleur, papiergrootte en misschien wel het belangrijkste: handige software. De veelgeprezen documentoplossingen van Ricoh multifunctionals maken uw documentverwerking efficiënter, goedkoper en overzichtelijker.

Voor advies over de beste Ricoh multifunctional voor uw bedrijf kunt u hier contact opnemen.

Ricoh IM 2500 IM3000, IM3500, IM4000, IM5000, IM6000

IM3000A504_tcm91-49928

De IM 2500(A), IM 3000(A), IM 3500(A), IM 4000A, IM 5000A en IM 6000 zijn gemaakt om de productiviteit op kantoor moeiteloos te verhogen dankzij kenmerken zoals een hoge scansnelheid. De complete serie is geschikt voor organisaties van elke omvang in tal van sectoren en maakt meer gestroomlijnde en efficiënte documentworkflows mogelijk, zodat kan worden ingespeeld op veranderende kantoorvereisten zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en productiviteit.

Ricoh IM 350 multifunctional

Ricoh IM 350

De IM 350 is een snelle zwart-wit A4 multifunctionele printer (MFP) met een compact design. Zij biedt geavanceerde afdruk-, kopieer-, scan- en faxfuncties die u kunt bedienen via een groot 4,3 inch kleuren touchscreen display. Deze innovatieve machine kan meerdere machines met slechts één functie vervangen en daardoor uw workflow verbeteren. De machine bespaart dus kostbare kantoorruimte. Ricoh’s Next Generation Controller (GWNX) biedt u tevens uitstekende mogelijkheden voor apparaatbeheer.

Ricoh IM 430

Ricoh 430

Op plekken waar ruimte een probleem is, komt onze compacte A4 zwart-wit multifunctionals, de Ricoh IM 430. U kunt met deze machine afdrukken, kopiëren, scannen en faxen. Zo heeft u alles wat u nodig heeft op het gebied van printen in één machine. Deze kleine machine bevat dezelfde functies die men eigenlijk zou verwachten bij grotere MFP’s, maar deze machine is echter kleiner en even productief als de grotere machines. Uw kantoor of werkgroep beschikt met deze machine over een snelle, betaalbare en veelzijdige printer die zowel op een bureau past als uitgebouwd kan worden tot een grote staande MFP met vier papierlades.