Software

@Remote

1 @Remote

Met de inzet van @Remote wordt de volgende stap gezet richting ontzorging en beheer van het totale printer en multifunctional park. @Remote geeft een overzicht van alle machines in het netwerk, de locatie waar deze staan en de actuele tellerstand.

De @Remote is een service die:

  • Een overzicht van alle geconnecteerde printers en MFP’s in het netwerk geeft;
  • Een makkelijke toegang via een webportaal biedt;
  • Een automatische verzending van tellerstanden naar een centrale web-server verzorgt;
  • Notificaties kan verzorgen op gebied van tonerniveau en storingscodes;
  • Een actueel trendoverzicht van machine-gerelateerde gegevens via de web portal kan genereren.

@Remote kan de tellerstanden van alle machines centraal verzamelen en doorgeven aan Ricoh. Dit proces verloopt geheel automatisch en geeft een 100% actueel overzicht. Het handmatig verzamelen van tellerstanden en machine gegevens is hierbij niet meer nodig

Follow Me Printing

2 Follow Me Printing

Vertrouwelijk printen (Follow-Me)
Met de applicatie Equitrac Office is het mogelijk om een printsysteem op te zetten waarbij printopdrachten vertrouwelijk geprint kunnen worden. Tevens ontstaat hierbij de mogelijkheid om te printen op elk willekeurige printer of multifunctional binnen het netwerk; het follow-me principe.

Bovendien is het  mogelijk om zeer uitgebreide managementinformatie rond afdrukken te genereren. Er kan op detailniveau een overzicht worden  gemaakt van alle afdrukken (prints en kopieën) per persoon, afdeling of project. Het is eenvoudig om kosten toe te wijzen aan specifieke personen, afdelingen of projecten.

One Action Flow

3 One Action Flow

One Action Flow Lite is een oplossing waarmee op de Multifunctional geavanceerd gescand kan worden. Het is mogelijk om via ‘specifieke buttons’ documenten eenvoudig te digitaliseren. Daarbij kan extra informatie van en over het document worden meegestuurd. Deze informatie bevat gegevens die de gebruiker heeft ingegeven tijdens het scanproces (bijvoorbeeld, klantnummer, documentnummer, naam van de afzender, enz.).